i ditt stora hjärta börjar slagen bli små.

jag har legat och dragit mig i sängen och ätit chokladpraliner ur min aladdinask mest hela förmiddagen. mest med tanke på vad jag gjorde nu för trehundrasextiofem dagar sedan. men jag tror att det är bra. för när den här dagen är över, är det över på riktigt.

jag hade en bra julafton igår. den bästa på väldigt länge. jag fick den bästa julklappen jag någonsin fått och jag var sådär himla lycklig mest hela tiden.

dagen innan dess hade jag mini-jul med mina allra bästa vänner. det var alldeles underbart och en dag som den inser jag hur lycklig jag är som har så fina kompisar som just dem. vi åt chokladbakelser och låg och pratade fram till fyra på morgonen.

dagen innan dess hade jag en annan mini-jul med några tjejer ifrån klassen. de är också några helt otroliga människor, och än en gång är jag så himla glad att jag hamnade i en sådan bra klass.

för en vecka sedan var jag just nu i london. där hade jag en av de bästa resor jag haft och jag vill så gärna tillbaka. jag har tänkt på att ägna ett eget inlägg om just den resan, och ni får vänta och se, det kommer tidsnog.

ikväll ska jag till mormor och få mina sista julklappar och träffa den del av släkten jag inte träffat ännu. det ska bli trevligt.

hoppas ni haft en lika härlig jul som jag. på återseende.

(en julklapp jag fick igår var en ny resväska och nu planeras en solsemester på sportlovet. kanske egypten eller kanarieöarna.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: