There is nothing like deep breaths after laughing that hard. Nothing in the world like a sore stomach for the right reasons.

 
 
Kom hem ifrån London klockan 3 inatt efter en helt grym resa med de finaste personerna.
Vi sov på hostel, i ett rum med 15 andra människor, vi sov på bussar, vi såg på den nya Bond filmen och min efterlängtade The perks of being a wallflower. Vi åt pasta och pizza och drack afternoon tea på ett fint hotell. Vi vandrade runt i Hyde Park och vi åkte tunnelbana om nätterna. Vi tittade på alla som klätt ut sig på halloween på Leicester square och vi gick på harry potter tour. Vi köpte choklad på Harrods och pratade om viktiga saker på ett café. Finaste staden.
 
Den gamla vanliga hemma-i-sverige-igen-känslan har börjat infinna sig och jag måste nog hitta på något snart för att inte gå under.


Kommentarer
Postat av: Fatima

ååh vad avis jag blir nu! Jag vill rymma långt bort. Bara några dagar för att komma på vem jag är igen, för nu är jag någon lipsil jag inte alls känner igen, gråter över en pojke, sover dåligt över en pojke och är frustrerad över en pojke. fast jag bör nog slippa det nu, för nu känner jag mig redo att släppa taget så jag skrev en kort förklaring om att jag aldrig mer ville prata med honom, för någon vecka sen sa jag att jag aldrig mer ville träffa honom. så klappat och klart. Nu slipper jag honom i resten av mitt liv. Men en resa till london för att rensa bort varenda fragment av honom som jag fortfarande har i mig kommer aldrig sitta fel, fast jag kommer nog aldrig någonsin glömma när han sa att jag inte var perfekt, för perfektion är tråkigt,men jag var galen, så jag var perfekt för honom. Och när jag då svor att jag aldrig mer skulle hata mig själv för en människa där ute tyckte att jag var perfekt för honom.

2012-11-03 @ 17:01:31
URL: http://thefashiontist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: