Don't break the heart that loves you.

 
"Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar. Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att kunna kyssa bort sorgen, om att viska du är vacker tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någon annans famn och aldrig vilja hitta vägen ut."
 
Det är vad det handlar om.


Kommentarer
Postat av: Fatima

sv: Jag har också försökt precis allt. Jag har varit allt, första månaderna var underbara och det var mest en massa eufori och han har verkligen förvandlat mig från svart till vit. Jag har gått från att vara dyster och självhat till att slippa långa nätter med ångest och en röst där inne som säger till mig att jag borde bara döda mig själv .. från det till detta jag är nu. Jag minns inte ens hur sorg känns, jag minns inte hur ont det gör när ångesten river upp ens inre och hur varje lilla snedsteg var jordens undergång och tio snitt i armen och hur varenda smula mat kändes som lera i halsen. Jag älskar inte mig själv än, men nästan. Jag har börjat inse att det är mänskligt att göra fel och att jag kommer bara lära mig mer om jag gör fel, jag kommer lära mig att felsöka saker och ting, tänka efter.

Igår bröt jag kontakt med honom, jag trodde att monstret inuti mig skulle komma tillbaka. Jag grät mig till sömns och hatade mig själv för vilken hemskt människa jag var som inte ens sa hejdå, eller tack, eller någonting. Men allt jag visste när jag vaknade var att jag kände mig fri. Inga mer långa nätter i väntan på hans ikon på min datorskärm ska bli grön. Det räcker nu, jag kan nog bara låta det bästa av mig själv komma fram utan att vara så bunden till någon. Jag kanske inte är gjorde för att bli kär, jag tror inte det. Jag tror även att detta bara är en fas och att jag också kommer bli kär på riktigt någon dag, fast kanske inte. Jag vet bara att nu kan jag vara jag. Jag behöver inte han för att vara någon, jag klarade mig utan honom innan och då klarar jag mig ännu bättre utan honom nu.
Det är bra att du försöker klara dig på egen hand, du är så fin. Jag ska inte säga att han inte förtjänar dig, för jag känner honom inte och jag tycker det är så dumt att säga, man vet själv vad som är bäst för en själv men jag vet att du kommer bli fri en dag, andas in Londonavgaser som blandar sig med en frisk doft från vischan och kanske träffa en pojke med söt brittisk dialekt som gillar låtarna du spelar och som pratar om livet hela nätterna och som smakar sött, någon man bara inte får nog av. Han kommer, och du förtjänar honom.

2012-10-13 @ 20:02:49
URL: http://thefashiontist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: