När tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt härifrån.

"Hej. Åh vill så gärna skriva något här men vet bara inte vad. Mitt liv flyter väl på ungefär som vanligt. Har väl hunnit med att prova mitt leg ett par gånger men annars är det skolan som tar det mesta av min tid. Längtar så till våren nu. Vill att all snön ska vara borta och solen skina. Imorgon ska det vara 7 grader och sol. Så fint."
 
Skrev det där senaste gången jag var inloggad här men tryckte aldrig på publiceraknappen. Men det är verkligen så att jag försöker och försöker men jag lyckas inte få fram de ord jag vill. Idag fikade jag med en kompis och vi pratade om framtiden och jobb och sådant där. Jag blev så inspirerad för det är ju det här jag vill göra egentligen. Jag vill skriva men just nu finns det inget att skriva om. 
 
Lyssnar på musik som känns och längtar till varmare grader och skratt. På söndag åker jag till Dublin, det ska bli fint. 
 
Ryan Gosling, åh.

 

 


Kommentarer
Postat av: Fatima

Åh äntligen, vad skönt ♥ sa att det skulle gå över, bara tar sin lilla tid, men äntligen är det borta!

Jag har nog lagt det känslomässiga åt sidan, jag ser bara folk runt omkring mig bli kära och så förkrossade. . . jag låter så kall och cynisk.. jag vet, fast det känns inte så. Det känns bra att jag har hittat min komfortzon och har lärt mig att stå vid ett stup utan att falla.
Han pilotpojken jag berättade om för ett tag sen, vi har blivit bra vänner och jag är liksom kompiskär i honom, om man kan säga så. Han är bara snäll, söt, underbar på alla sätt och vis och så himla charmig och ja, han är en sån människa jag vill ha i mitt liv bara och en människa man vill ha i sitt liv är det jävligt onödigt att utveckla några hemska känslor för. Idag satt vi tillochmed hud mot hud i soffan, sådär medvetet omedvetande om att vi satt alldeles för nära varandra och även om någonting i mig ibland vill göra någonting dumt och impulsivt så behåller jag kontrollen och stannar inom the friend zone.

2013-04-01 @ 19:32:17
URL: http://fames.se/aviatrix/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: