with tired eyes, tired minds, tired souls, we slept.

I
förstår inte varför ibland. det bara blir. då händer det att jag bara sitter, känner mig helt sluten och tänker på, oändligheten. med alla miljoner som känner samma sak men man aldrig någonsin kommer att känna till. och att i fall vi mötte andra varelser i rymden skulle vi säkerligen vara de hemskaste. tänker på hur litet livet är. och hur mycket som dör av all ångest.

II
minns tillbaka när han var den viktigaste i mitt liv. hur jag lurade mig själv att jag var lycklig. hur jag lurade mitt hjärta att allt som behövdes för att le var honom. nu när jag tänker tillbaka var jag nog bara ensam. ensam bland ett hav av andra människor. den där ensamheten hade verkligen smugit sig in i mina vener. satt där och gjorde ont.
det gör den fortfarande ibland.

III
dagen efter att jag skrivit det ovan såg jag honom. pojken jag ägnade månader åt att sörja. det var mest en ganska så konstig stämning. han frågade om jag var arg. och jag svarade ärligt att jag inte var det. jag la aldrig till att jag var tom på känslor. men det känns inte så viktigt längre. han var en annan. precis som jag. men jag såg hans konstiga blickar och insåg, honom slösade jag bort nästan ett år på. tänkte att det ska inte hända igen.

IV
ibland när jag läst, sett eller hört något blir jag helt lamslagen. har läst bland det bästa någonsin nu. som var hjärtslitande, hemskt och underbart. så mycket att känna igen sig i. när jag gråtit klart satte jag mig upp och såg mig omkring i mitt rum. kände förakt mot världen, mot oss, mot allt.

V
jag ser så många människor omkring mig. undrar vilka dom är och om dom är lyckliga, om dom känner att deras liv börjat. för ibland känner jag att mitt inte har det. förändringar sker ständigt. men livet är fortfarande fruset. sådär så jag aldrig hittar fram. längtar bort. som vanligt.

VI
formar små historier i huvudet om en pojke som älskade flickan men la undan den kärleken för att rädda världen omkring som hon älskade så mycket. om orättvisa och makt. och lite om en trasig värld.


Kommentarer
Postat av: My

undrar också ibland om alla runt omkring än är lyckliga. Om dom gör det dom vill i livet och hur deras liv är :)

2011-12-06 @ 16:13:01
URL: http://mysanneolivia.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: