Your accent makes me all tingly inside

Här kommer ännu ett lass med himla fina berättelser:
 

vi stod utanför apoteket i regnet i en kvart och gav varandra tusentals sista pussar och delade på en ingefära strepsil. jag har alltid trott att folk hittar på sånt här fint för det låter som vilken tonårsfilm som helst men sen blev jag kär i honom och nu händer allting mig och jag älskar det.

Han, Erik, kramade mig vid skåpen och viskade att han saknat mig. Vi hade setts tio minuter tidigare.
Mitt finaste var när min killkompis och jag på en efterfest helt  oväntat, lite lätt sommarberusade snubblade in i en kompis garderob. Vi  stod där ett tag och sen drog han mig tätt intill sig och så började vi  hångla. Vi beslutade oss efter för att det skulle bli vår hemlighet. Men  efter det insåg jag att jag nog lämnat kvar en bit av mitt hjärta i den  garderoben.
den gången jag satt på tunnelbanan och lyssnade hur en gammal gubbe bad  om råd av en ung fashiontjej. Han frågade hur hon fick sina pressveck så  snygga och hon sa att hon bara brukade stryka byxorna.
Det finaste som hände mig i sommar var när jag låg utanför ett tält bredvid en fin kille som jag känt i snart ett halvår. Vi googlade på plastfrukter i hans telefon (för det är ju sånt man vill veta saker om), kom fram till att det var väldigt kallt så vi lade oss närmare varandra och sen kysste han mig trots att vi låg på en väg. Jag tog ett foto på honom med min 120-filmskamera för det var ett typiskt sådant där ögoblick som man vill ha kvar lite längre än det varar.

igår lutade han sig nära och sa att han ville viska en hemlighet i mitt  öra. “jag… tycker jättejättemycket om dig”, sa han. jag tror att han  ville säga att han älskar mig men blev för blyg i sista ögonblicket. och  jag har inte sagt något till honom, men jag älskar honom också.


Kommentarer
Postat av: FATIMA ~ Mode, bilder och inspiration!

sv: På Emmaus, för en tia. Hoho. KAPKAP. Inte för att det fungerar, men det är inte så viktigt. Vad har man en telefon till om inte kolla klockan?

Svar: Jaha okej! Tyckte den var himla fin.
nelly jenbrant

2012-08-12 @ 00:28:00
URL: http://thefashiontist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: