krossade hjärtan, harry potter och första förälskelser

Jag vill börja med att säga att jag upplevde en så himla fin sak på jobbet igår. (För er som inte vet vad mitt sommarjobb är så jobbar jag i glassen på en fiskresturang.)

Det var en himla massa folk där igår, och in kommer ett stort sällskap. Trött som jag är så ler jag mest åt folk bara. Också helt plötsligt kommer det en liten pojke på 4 år som säger att han heter Gustav och att han önskar att glass var gratis varje dag. Och sen står han med mig bakom disken och jämför de olika färgerna på skedarna och frågar mig vad jag önskade mig i födelsedagspresent när jag var i hans ålder. Sen frågar han vart min radiostyrda polisbil är nu för tiden och jag svarar att det vet jag inte, det var sorligt nog ganska längesedan jag lekte med den. När han frågar mig vilka carsbilar jag hade så kände jag mig så himla tråkig och gammal när jag sa att dem inte fanns när jag var liten.

Om jag någonsin ska ha barn så ska dem vara precis som honom!

Förövrigt hittade jag en himla fin blogg där läsarna hade skickat in fina saker som hänt dem den senaste tiden. Åh jag vill också uppleva sådär fina saker! Men just nu nöjer jag mig med att bara läsa om andras.
Så svårt att välja dem allra finaste, men här kommer några iallafall:

❥ När jag vaknade av att han tittade på mig och sa med viskande röst att jag är hans allt och att vi nog borde ligga kvar där i sängen resten av dagen, för världen kunde visst klara sig utan oss, men han kunde inte klara sig utan mig.

❥ När han målar hjärtan med sina fingrar på min hud och säger att han älskar mig.

❥ När min pojkvän kramade mig hårt hårt och mellan tårarna viskade att han ska göra allt i sin makt för att aldrig mer gör mig besviken.

❥ Det var fint att för första gången på flera veckor få byta ut fosterställningen på badrumsgolvet mot dans dans dans och komplimanger från vackra främlingar. Jag klarar mig själv.

❥ Att åka på festival med ett splittrat hjärta och komma därifrån med ett helt, det var tveklöst det bästa som hänt mig i sommar.

❥ �?kte till London en dag i Juli. Sov och köade på Trafalgar Square i mer än 20 timmar. Det spö regnade och det enda jag hade var en sovsäck som jag delade med tre andra människor. Men timmarna tickade och känslan som jag hade när klockan slog 16.00 är någonting jag aldrig har känt förut och antagligen aldrig kommer att få känna igen. När den röda mattan började fyllas visste jag inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Jag fick äntligen på se alla mina favoritkaraktärer från filmerna baserad på världens bästa böcker på riktigt, irl. När J.K Rowling senare kom upp på scenen trodde jag att jag skulle svimma. För ett harry potter fan tror jag nog inte att det finns någon bättre känsla i hela världen.

❥ jag har blivit någons flickvän för första gången i mitt liv och ibland kan jag nästan svära på att vi skulle kunna vara tillsammans hela livet eftersom han har gått och blivit det bästa jag någonsin ramlat förbi.

❥ Visa vad man skrivit om honom i sin dagbok, gråta lite tillsammans och sedan pussa i all evighet

❥ Det bästa var när jag var på hemmafest och en kille med glansiga svarta lockar demonstrerar hur man raggar i italien, lägger handen försiktigt kupad runt min kind så att fingertopparna når ända till nackhåret, tittar in i mina ögon och säger �??i tuoi occhi sono belli come il tramonto sulla Costiera Amalfitana�?�, håller fast blicken och för en stund glömmer jag att vi skämtar och jag känner mig som en mörk medelhavsskönhet på en månupplyst strand på just Amalfikusten med det lockiga håret flygande i havsbrisen.

❥De har äntligen börjat sälja svenska tjugokronorsjordgubbar på torget.

❥Vi låg på rygg bland nässlor och grenar mitt i natten och pratade om varför allt blev som det blev, om våra trasiga hjärtan och om hur vi ville spola tillbaka tiden, han tyckte att jag borde tänka på mina egna känslor istället för andras och sen hånglade vi för första gången sen i september trots att det var helthelthelt förbjudet.

❥ Mitt huvud skriver dikter helt utan ansträngning, och jag kan promenera mina vanliga promenadvägar utan bedövande musik i öronen.

För att läsa de här, och många andra så kan ni göra det här.


Kommentarer
Postat av: Petter

Nelly.. Du får inte skriva sådant och absolut inte länka bloggar av den typen, för jag tycker inte om att sitta och snörvla om nätterna. :P

2012-06-25 @ 00:05:36
URL: http://najadus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: