Du får förstå två våta kinder, de torkar lika snabbt igen. Man rår ej för att tårar rinner, när man har mist sin vän

Åh jag blir så himla arg!
Läste precis på en blogg jag följer om en fantastisk tjej som har en fantastisk pojkvän. De är ett sådant där happily ever after par som aldrig i livet skulle göra slut.
'
Också skriver hon att efter att dem varit på en roadtrip tillsammans, ringer han henne och säger att han inte är kär i henne längre. Efter ett 4,5 års förhållande. Bara sådär.
'
Och jag blir så himlahimla arg för vad ger dig rätten att bara säga så. Bara säga att känslorna är slut och det är inte vi längre. Och så går den andra partens hjärta i tusentals bitar och hela ens värld slutar finnas. Man vet varken in eller ut och den enda man vill prata med är den där som precis krossade ens hjärta.
'
Också säger någon "du kommer hitta någon annan". För inte vill man hitta någon annan. Man vill inte ha nån "någon". Man vill ha den enda, den personen, hanhanhan. Också tänker man att jag älskar ju dig. Vart tar det vägen?


Kommentarer
Postat av: Petter

Ja, visst är det sorgligt.. Men om det nu är så att känslorna tagit slut är det väl ändå ärligare och bättre att säga det? Men det är förstås inte samma sak som att man ska göra slut vid första lilla motgång.

2012-06-05 @ 13:19:31
URL: http://najadus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: