walking in the winter, down rows of empty sidewalks, I reached into my pocket, found an old note from you. it read baby doll I love you, can’t wait to see you sunday. I tried to hear you read it, can’t remember your voice. was it sweet was it sultry, did i tremble when I heard it?

Är hemma och är sjuk och försöker skriva en novell som ska vara inlämnad imorgon. Har börjat om minst tre gånger och jag kommer inte längre än ett halvt A4. Jag har i alla fall bestämt mig för att den ska handla om en tjej och en kille som blir så kära i varandra att det gör ont i hela kroppen men att tjejen tvingas dumpa honom för att hon inte vill gå omkring och vara så kär att det gör ont.
 
 
Hoppas ni har det fint där ni är.


Kommentarer
Postat av: Fatima

Ha <3 varför känner jag igen mig lite överdrivet halvmycket i detdär? :')

Svar: Insåg inte att det precis är som för dig! Ville bara skriva om hur man kan bli så jäkla kär i någon och att tjejen är stark och vågar ta steget ifrån. Du blev visst omedvetet min inspiration. :)
nelly jenbrant

2012-12-09 @ 15:23:05
URL: http://thefashiontist.blogg.se
Postat av: Fatima

Haha så fint ♥
Jag har faktiskt blivit hel nu tror jag. Jag pratar med honom, utan att känna att han är hela min värld. Vi pratar, utan att känna. Så som det ska vara, iallafall mellan oss. Han är inte den andra väteatomen i mitt vatten längre, så skönt <3

Det vekar som du också lever ett finare liv these days, eller? ♥

Svar: men så fint ändå. Att ni ändå kan prata med varandra. För ni är vänner visst?Ja, livet är finare nu. Tror tyvärr på att det beror på att jag inte har pratat med honom på länge. Men huvudsaken är ju att man mår bra, och det gör jag. :)
nelly jenbrant

2012-12-09 @ 21:46:40
URL: http://thefashiontist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: