And even if you don't want it, the fall always comes

Just precis nu så sitter jag utanför bungalown jag har bott i hela sommaren i Turkiet. 
Jag minns i januari ungefär när jag började prata med min blivande chef om att jobba här. Allt kändes så overkligt och jag kunde inte riktig förstå att jag skulle befinna mig på en av mina absoluta favoritplatser en hel sommar. 
 
Nu har sommaren gått över i september och kylan börjar sakta krypa närmre. Jag blir alltid sorgsen varje höst men den här hösten hoppas jag blir bättre. 
 
Den här sommaren har jag först och främst jobbat en himla massa, träffat nya människor varje dag och sett hur många vackra solnedgångar som helst. Ibland har jag suttit med vänner på stranden hela nätterna ända till soluppgången. Jag har sett stjärnfall och tagit nattdopp i Medelhavet. 
 
När jag skriver det här så känns det så overkligt. Det är ju sånt man läser i böcker och ser i filmer. Men det har hänt mig. Alltihop.
 
Den här sommaren har varit så jäkla bra. Jag ångrar inte en enda minut av den. Det är precis sådant här jag vill göra. Jag vill befinna mig på olika platser i världen och träffa en himla massa nya människor jämt. Jag vill fortsätta upptäcka och inte nöja mig med något litet. Det finns en hel jäkla värld där ute och om nio månader öppnar den sig för mig.
 
Jag räknar ner tiden tills dess. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: