Kommentarer
Postat av: Fatima Krantz

Det var för längesen du skrev här och för längesen vi pratades vid.
Hur är allt med dig?

Svar: Ja det var ju det.. Tänkte att jag skulle börja skriva lite igen men har inte en aning om vad.
Jodå allt är bara bra, såhär i stundettider. En månad kvar(!!!!)
Hur är det med dig?
Nelly

2014-05-04 @ 20:23:22
URL: http://thefashiontist.blogg.se/
Postat av: Fatima Krantz

Jag lider av lite samma problem, försöker skriva sisådär ibland men blir inte så mycket, det är svårt,antar att det finns någon sanning i att konst kommer ur sorg och jag är lycklig nu.
Så jäkla kul med studenten!! Shit :D Kanske dumt att fråga såhär innan sommaren, haha, men vad hade du tänkt att plugga vidare till sen?

Med mig är allt superfint, innehavare av pilotlicens och sommarlov om tre veckor - ganska bra kombination. Och träffat världens finaste pojke som är urusel på att dansa men ändå dansar med mig i köket när jag lagar mat och som har ett tak man kan sitta på och få utsikt över hela Stockholm och som tycker att min halvskumma personlighet är charmig. Han är väldigt kramgosig också och gillar att hålla hand, så jag antar att jag lever tonårsdrömmen nu. Barndomsdrömmen är uppfylld, jag sover under en sänghimmel med julgransbelysning och har en pojke som känns lite som en dröm ibland. Så allt är bättre än någonsin!

Svar: Ja ska bli helt underbart! Vet inte alls faktiskt, ska resa en hel del nu hade jag tänkt och sen om ett par år eller så så hade jag tänkt att plugga på college i USA, i ett försök att göra hela grejen roligare. Har värsta iden på hur jag vill att mitt framtida jobb ska vara, men vet inte vad det är för yrke :)

Ja vad kul med pilotlicensen!!! Måste ju kännas helt underbart. Och vad fint allt låter med den där pojken. Så bra att äntligen hitta rätt!
Nelly

2014-05-12 @ 22:01:31
URL: http://thefashiontist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: